Turism och möten

I takt med att allt fler semesterresor bär till utlandet, har intresset för inrikesresor samt konferensvistelser blivit större. De många konferensanläggningar och hotell som finns utspridda i landet har en strid ström besökare varje år. Många kommer också till Sverige som turister för att ta del av kultur och miljö i de olika städerna. Främst är det större orter som Stockholm och Göteborg som tar emot turister men sommartid är det fullt av besökare längs hela kusterna!

Det är lätt att missa skogen för alla träd, som det heter. Via denna webbplats kan du därför få hjälp med att hitta intressanta och sevärda delar av Sverige! Kanske finns det mer intressant att hitta än vad man först tror?

Konferens

Även om flertalet konferensanläggningar väljer att fokusera på affärsresenärer, är det också många som valt att öppna upp för privatmarknaden! Det stora intresset för exklusiva och förstklassiga konferenser, innebär också ett ökat utbud för de som vill spendera en romantisk weekend i vackra omgivningar.

Under vissa perioder kan det vara svårt att hitta plats, men vid lågsäsong och under helger, kan man finna riktigt bra anläggningar som har stor vana av service, mat och hotell. Denna webbsida syftar till att hjälpa besökaren rätt i det stora utbudet! Här kan ni finna allt ifrån weekendpaket till konferensrum, SPA-vistelser och njutning!